Professioneel koelen - vriezen

oplossing-koelen-vriezen

Al 30 jaar specialist

Koelen vriezen

Vink Koeltechniek is al meer dan 30 jaar specialist in koelen vriezen. Alle mogelijke koudetechniek kan door Vink worden geleverd, of het nu voor industrieel, agrarisch of commercieel gebruik is.

Elke klant is uniek

Bij Vink Koeltechniek staat klantgerichtheid, productkennis en persoonlijk advies centraal. De behoefte van elke klant is immers uniek en de eisen waaraan een installatie voor koelen vriezen moet voldoen, verschillen per onderneming.

Koelen vriezen bij voedselverwerking

Vink Koeltechniek heeft veel ervaring in het installeren van koelcellen en snelvriezers bij voedselbereidingsbedrijven. Deze brede ervaring maakt Vink een waardevolle partner in het zoeken naar de meest efficiënte manier van koelen vriezen voor uw bedrijf.

Aangepast aan uw productieproces

Koelcellen, chillers en vriescellen kunnen door Vink worden aangepast aan het productieproces en de specifieke behoeften van de voedselproducent. Denk bijvoorbeeld aan afstelbare elektrische deuren, een specifieke indeling van de koelcel en een online alarmsysteem bij storing in het proces van koelen en vriezen.

Koeling voor vlees, vis of groente

Elke markt vraag een eigen aanpak op het gebied van koelen vriezen. Zo is professionele koeling van fruit en groente van groot belang om vriesplekken, uitdroging en gewichtsverlies te voorkomen. Het koelen of vriezen van vlees is een essentieel onderdeel voor de vleesverwerkingsindustrie omdat het de kwaliteit en houdbaarheid van het vlees waarborgt. Voor een visverwerkingsbedrijf zijn is het gebruik van ijs noodzakelijk voor de houdbaarheid van de vis.

Op zoek naar de beste koeloplossing?

Door jarenlange ervaring en expertise speelt Vink Koeltechniek in op de behoefte van de klant en zoekt samen naar de beste oplossing voor koelen - vriezen. Neem vandaag nog contact op met Vink Koeltechniek voor een vrijblijvende offerte.

De oplossing

Kwaliteit

Vink koeltechniek geeft persoonlijk advies en levert koelinstallaties en vriescellen van hoge kwaliteit die zeker aan uw kwaliteitseisen zullen voldoen.

Betrouwbaarheid

Het waarborgen van de juiste temperatuur in de koelcel is essentieel voor de kwaliteit van uw product. Dit is het uitgangspunt van Vink Koeltechniek.

Maatwerk

De specialisten van Vink Koeltechniek hebben gedegen kennis en ervaring in huis om te adviseren welke installatie koelen-vriezen bij uw product past.