Professionele ijsmachine

Koelen met ijs

koeling met scherfijs

Vers zonder uitdroging

Met scherfijs uit een professionele ijsmachine koelen producten efficiënt af. Dit is ideaal voor koeling tijdens opslag, transport en presentatie. Omdat scherfijs geleidelijk afsmelt en zo warmte aan uw product onttrekt, blijven producten vers zonder dat er sprake is van uitdroging.

Levering professionele ijsmachine

Vink Koeltechniek heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van profesionele ijsmachines. Wij adviseren u graag in de keuze voor de beste manier om uw producten af te koelen en koud te houden.

Topmerken professionele ijsmachine

Wij leveren de volgende topmerken professionele ijsmachines: Geneglace, Buus, Scotsman en Brema. Vink heeft goede relaties met haar leveranciers, wat zorgt voor een correcte en snelle service bij levering en bij onderhoud. Neem contactop voor vrijblijvend advies voor maatwerk oplossingen in de koudetechniek.

Onderhoud ijsmachines

De bedrijfszekerheid van een professionele ijsmachine is zeer belangrijk, elk uitval van de scherfijs productie zal lijden tot problemen in uw productie- of bewerkingsproces. De service en onderhoud afdeling van Vink Koeltechniek heeft zeer veel ervaring met het preventief en correctief onderhoud aan scherfijsmachines. Ook indien u problemen ervaart met uw huidige scherfijsmachine kunt u ons altijd bellen, 0182-342239 of mailen voor een technisch advies en of reparatie.

Toepassing scherfijs

 Daarnaast word scherfijs / schilferijs natuurlijk veelvuldig gebruikt voor de presentatie van verse vis. De mogelijkheden van koeling met scherfijs zijn erg groot, scherfijs word onder meer in de volgende branches veelvuldig toegepast;

  • Visserij en visverwerking
  • Vleesverwerking
  • Groente en fruit
  • Industrie en productie
  • Farmacie en zorg
  • Horeca&grootkeuken
  • Logistiek en transport
  • Export en ontwikkeling

De oplossing

Advies en levering

Samen met u onderzoeken we de beste methode om uw producten koud te maken en te houden. Daarna ontwerpen wij de technische oplossing en bieden u een offerte aan voor een professionele ijsmachine.

Onderhoud en revisie

Heeft u reeds een professionele ijsmachine, maar functioneert die niet haar behoren of wilt u uw machine laten onderhouden door een zeer ervaren bedrijf? Wij bieden u maatwerk oplossingen!

Occasions

Regelmatig hebben wij gebruikte ijsmachines beschikbaar die we na grondige revisie als occasion verkopen. Informeer vrijblijvend naar ons actuele aanbod: 

bel 0182-342239 of mail