Totaalaanpak

oplossing-totaalaanpak

Turn-key oplossingen

Totaaloplossing

Heeft u plannen om nieuw te bouwen of uw bestaande bedrijfshuisvesting te vergroten of aan te passen? Vink Koeltechniek biedt een totaaloplossing aan door dit gehele proces voor u te begeleiden. Dit bespaart u tijd en geld.

Efficiënte installatie

Vink is ervaren in het leveren van turn-key oplossingen. Door deze totaalaanpak worden de kosten van de (nieuw)bouw geminimaliseerd. Ook bespaart u op de operationele kosten omdat diverse technische installaties perfect op elkaar aansluiten en zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Bijvoorbeeld door gebruik van milieuvriendelijke en veilige koudemiddelen die energiebesparing opleveren.

Innovatieve oplossingen

Er wordt nauw samengewerkt met diverse specialisten en installateurs om tot het beste eindresultaat te komen. Ook kan gekeken worden of het project in aanmerking komt voor subsidies door gebruik van innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen voor koudetechniek en warmteterugwinning.

Optimaal resultaat

Vink Koeltechniek richt zich op energiebesparing en innovatieve efficiëncy, waardoor een optimale balans in het totaalontwerp ontstaat. Door het gehele project bij Vink onder te brengen, bent u van alle regeldruk af en zullen de verschillende technische installaties beter op elkaar afstemmen. Met als gevolg een optimaal resultaat tegen minimale kosten.

De oplossing

Totale Dienstverlening

Door jarenlange samenwerking met aannemers, installateurs, vloerspecialisten en andere vaklui, kan Vink op efficiënte manier een compleet project voor u aannemen. Indien u bestaande relaties heeft waaraan u de voorkeur geeft, kan Vink deze ook aansturen in plaats van de partijen waarmee wij gebruikelijk werken. Of het nu gaat om nieuwbouw of een verbouwing van uw huidige huisvesting, u heeft een aanspreekpunt in Vink Koeltechniek. Vink neemt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het gehele project op zich en stuurt installateurs en onderaannemers aan, en bewaakt de planning en kwaliteit. U maakt optimaal gebruik van Vinks ervaring en branche- en productkennis, en dit ziet u terug in het eindresultaat.

Tijdens een oriënterend gesprek wil Vink Koeltechniek graag met u meedenken over uw nieuwbouw of verbouwplannen en gebruik van technische (koude)installaties. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.