Zelfstandig Monteur Koudetechniek

Ben jij een vakidioot die zichzelf wil blijven ontwikkelen? Werk je graag in een enthousiast team bij een gaaf koeltechnisch bedrijf dat koploper is in innovatie? Zit koudemiddel ook in jouw systeem? Dan is hier je droombaan!

Als servicetechnicus koudetechniek sleutel je met ons kleine team van innovatieve vakmensen aan gespecialiseerde installaties en help je de klant zijn installaties optimaal te laten presteren. Heb je al geruime tijd ervaring en wil je echte koelinstallaties onderhouden en servicen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteren?

Stuur je brief met CV op naar Adriaan@vinknl.com

Meer weten?

Als monteur koudeltechniek installeer je nieuwe koelinstallaties, verricht je preventief onderhoud, voer je reparaties uit aan diverse koelinstallaties en verhelp je storingen. Ben jij een enthousiaste vakman en beschik je over brede technische kennis binnen de koeltechniek? Ben je daarnaast servicegericht en vind je klantencontact boeiend? Dan ben jij de servicemonteur die wij zoeken!

Werkzaamheden:

 • Installeren van nieuwe koelinstallaties
 • Service en onderhoud aan bestaande koelinstallaties

Duur: 40 uur per week

Gevraagd:

 • MBO 3 niveau (servicemonteur)
 • F-gassen certificaat
 • VCA certificaat
 • In het bezit van rijbewijs
 • communicatief vaardig
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
 • Kennis van Duitse taal is gewenst
 • Geen 9-5 mentaliteit
 • je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken

Bedrijfsprofiel

Vink Koeltechniek is een innovatief koeltechnisch bedrijf in Bergambacht met veel verschillende opdrachtgevers, zowel in Nederland als daarbuiten. Vink staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service en is altijd op zoek naar efficiënte en duurzame koeltechnische oplossingen voor haar klanten. Vink is een flexibele werkgever die investeert in haar werknemers.

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar iemand met enkele jaren relevante werkervaring. Je zult je bezighouden met het verrichten van onderhouds-, installatie- en servicewerkzaamheden. De uitdaging zit in de diversiteit van de koeltechnische projecten op verschillende locaties in Nederland en daarbuiten. Hierbij ligt de nadruk op het vinden van duurzame en innovatieve koeltechnische oplossingen.

Voor ons is vooral de werkhouding belangrijk: we zijn een innovatief en snel groeiend bedrijf, en daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker die van aanpakken weet en geen 9-5 mentaliteit heeft. Omdat je onze klanten zult bezoeken, ben je op dat moment het gezicht van ons bedrijf. Daarom zoeken we een enthousiaste en representatieve kandidaat met een dienstverlenende instelling en met commercieel inzicht.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een prettige werkomgeving bij een groeiend en innovatief bedrijf dat internationaal georiënteerd is. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor deze functie bieden we een marktconform salaris dat afhankelijk is van leeftijd en ervaring.

Interesse?

Stuur een sollicitatiebrief met je CV naar info@vinknl.com onder vermelding van ‘vacature koelmonteur’.

Terug naar het overzicht