Onderhoud koelinstallaties

Service en onderhoud aan uw koelinstallatie is essentieel voor een goede bedrijfszekerheid.

Betrouwbaar en snel

Onderhoud koelinstallaties

Vink Koeltechniek is servicegericht en ontzorgt, ook in geval van onderhoud van koelinstallaties. Of het nu gaat om koeltechniek reparatie zoals een koelcel reparatie of koeltechniek onderhoud, de vakmannen van Vink staan 24/7 voor u klaar.

Koeltechniek onderhoud

Uw koelinstallatie of vriescel moet betrouwbaar en optimaal functioneren, dag en nacht. Goed onderhoud is het behoud van koelinstallaties. Daarom biedt Vink Koeltechniek professioneel onderhoud aan door middel van een onderhoudscontract. Handig, want zo is regelmatig onderhoud koelinstallaties gewaarborgd en dat verlengt de levensduur van uw installatie.

Onderhoudscontract 24/7 service

Binnen het onderhoudscontract vallen preventieve en correctieve werkzaamheden voor koeltechniek onderhoud. Vink is voor haar klanten 24 uur per dag / 7 dagen per week beschikbaar en kan in dringende gevallen zeer snel en flexibel reageren. Alle monteurs beschikken over ruime productkennis en hebben de vereiste papieren. De bedrijfsauto's zijn standaard uitgerust met een uitgebreid assortiment aan koeltechnische materialen en gereedschappen voor onderhoud koelinstallatie en koelcel reparatie.

Vries- en koelcel reparatie

Regelmatig preventief onderhoud koelinstallaties betekent dat uw installatie langer meegaat, energiezuiniger werkt en storingen zoveel mogelijk worden voorkomen. Heeft u een storing en dringend koeltechniek reparatie nodig? De installateurs van Vink Koeltechniek zijn ervaren en snel in koelcel reparatie en het oplossen van storingen.  

Regelgeving koeltechniek reparatie

Elke eigenaar van een koelinstallatie dient te voldoen aan de Europese en Nederlandse regelgeving m.b.t. milieu, veiligheid en hygiëne. Voor u als eigenaar zijn de F-gassen verordening en de PED (Pressure Equipment Directive) het meest van toepassing. De F-gassen verordening geeft aan dat onderhoud en reparaties uitgevoerd dienen te worden door bedrijven en monteurs die F-gassen gecertificeerd zijn. Deze bedrijven zijn herkenbaar aan het STEK-logo (www.stek.nl).

Gecertificeerde monteurs

Vink Koeltechniek heeft de benodigde certificaten voor koelcel reparatie in huis en is volledig op de hoogte van alle regelgeving betreffende kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en de uitfasering van schadelijke koudemiddelen.

• Europese F-gassen verordening (voorheen STEK): eisen t.a.v. lekdichtheid van de koelinstallatie
• PED (Pressure Equipment Directive: eisen die de veiligheid van drukapparatuur waarborgen (CE-markering)
• EPBD (Energy Performance of Buildings Directive): eisen t.a.v. energieprestatie
• HACCP en CBL keuringen

Meer informatie onderhoud koelinstallaties?

Heeft u vragen voor de controle en het onderhoud van uw koelinstallatie? Of wilt u vrijblijvend advies inwinnen? Bel dan nu 0182-342 239. Of vul het contactformulier in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld voor het maken van een afspraak.

De oplossing

Onderhoudscontract

Vink Koeltechniek is voor haar klanten 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en kan in dringende gevallen zeer snel en flexibel reageren. Alle monteurs beschikken over voldoende kennis van de koelinstallaties. Zij hebben standaard een uitgebreid assortiment aan materialen en onderdelen bij zich in de bedrijfsauto's.

 

Onderdelen bestellen

Vink Koeltechniek verzorgt onderdelen voor de volgende merken: Viessmann, Geneglace, Buus, Scotsman, Staff, Ziegra en Manitowoc. Voor het bestellen van onderdelen is het van belang om het merk, type en serienummer door te geven.

Uw aanvraag kunt u mailen naar info@vinkkoeltechniek.nl of door het contactformulier in te vullen.

 

Storing melden

Heeft u een storing in uw koel- of vriesinstallatie? De installateurs van Vink Koeltechniek zijn ervaren en snel in het oplossen van storingen in koelinstallaties.
Informeer ons over uw probleem/storing via het contactformulier en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak met een van de monteurs. U kunt ook bellen: 0182-342 239 of mailen naar onderhoud@vinkkoeltechniek.nl