Oplossingen

Logo Vink Koeltechniek 1

Bedrijfsoplossingen in koudetechniek

Oplossingen in koudetechniek

Vink biedt ondernemers efficiënte bedrijfsoplossingen in koudetechniek, koel en vriestechniek. Wij leveren betrouwbare koeltechnische oplossingen voor handel en industrie, indien gewenst aangevuld met een 24/7 onderhoud & service contract zodat uw bedrijfsproces altijd door kan gaan.

Innovatief maatwerk of stekkerklare koeling

Vink houdt van innovatieve koudetechniek. Wij leveren duurzame en energiezuinige koeling. Veel van onze koelinstallaties worden in eigen fabriek ontworpen en koeloplossingen worden vaak ter plekke op maat gemaakt voor onze klanten. Daarnaast leveren we natuurlijk ook stekkerklare koeltechniek.

 

Hoge kwaliteit koel en vriestechniek

Vink Koeltechniek levert al meer dan 30 jaar commerciële en industriële koel en vriestechniek. Bent u op zoek naar een no-nonsense aanpak, en wilt u kwaliteit koeltechniek met laag energieverbruik & goede persoonlijke service? We helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Energie-efficiënte koudetechniek

Vink Koudetechniek richt zich op het vinden van de meest efficiënte oplossing in de koel en vriestechniek. Door haar duurzame aanpak is Vink Koeltechniek in staat om energie-efficiënt te werken. Dit resulteert in optimale koudetechnische oplossingen met minimale toepassing van milieuonvriendelijke koudemiddelen. Vink werkt kostenbesparend en is milieubewust.

Op de hoogte van Europese regelgeving

Er is veel gaande in Europa op het gebied van koeltechnische ontwikkelingen. Niet alleen worden koelinstallaties steeds geavanceerder en is er meer mogelijk, maar ook is er nieuwe wetgeving die het gebruik van een aantal schadelijke koudemiddelen uitbant. Hierdoor zullen tekorten ontstaan aan bepaalde koudemiddelen. Zorg dat u goed geïnformeerd bent voordat u overgaat tot het kopen van een koelinstallatie. U kunt ons altijd om vrijblijvend advies vragen.

Vind de beste oplossing voor uw bedrijf

Vink zet zich in om - samen met u - op zoek te gaan naar de beste koeloplossing voor uw bedrijf. Door gebruik van efficiënte koudetechniek, een innovatieve aanpak en milieubewuste oplossingen kan een rendabele bedrijfsvoering veilig gesteld worden .