Milieuvriendelijke koelcel gebouwd in Amsterdam

Gepubliceerd op 02 August 2017

/static/image/301/10/NFS%20sym%20tag%20horiz%20rgb.png

Vink realiseert een koelcel op propaan bij Not for Sale

Voor Vink Koeltechniek zit de mooiste uitdaging in het realiseren van de wensen van haar klanten door samen te zoeken naar de meest duurzame koeloplossing en het vervolgens op maat maken van de gekozen koeltechnische oplossing.

 

Zo werden wij benaderd door Not for Sale Nederland. Deze organisatie geeft slachtoffers van mensenhandel een nieuw perspectief op de toekomst. In hun sociale ondernemingen worden leerwerktrajecten aangeboden die de afstand tot de reguliere arbeidsmarkt en de samenleving voor deze mensen verkleinen. In het restaurant Dignita kunnen slachtoffers van mensenhandel trainingen doorlopen en werkervaring opdoen. Met de verworven vaardigheden en het herwonnen zelfvertrouwen bouwen zij aan een nieuw en autonoom bestaan. Zo wordt voorkomen dat zij nogmaals ten prooi vallen aan mensenhandelaren.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: daar past een milieuvriendelijke koeloplossing bij. Die werd gevonden in een koelcel op propaan. Propaan (R290) is een beproefd, natuurlijk koudemiddel (met een zeer lage GWP) dat niet bijdraagt aan het broeikaseffect. Een ander voordeel is de korte terugverdientijd door een laag energiegebruik en lage operationele kosten. Om het goede werk van Not for Sale te steunen, heeft Vink koeltechniek besloten de koelcel tegen een sterk gereduceerd tarief aan te bieden.

 

Jorrit van Not for Sale was direct enthousiast: “dit past precies bij onze bedrijfsstrategie”. Vorige week is de koelcel gebouwd. Vink Koeltechniek wenst Not for Sale veel gemak met hun goede keuze!

Images

  • 2017-07-19-PHOTO-00000047
  • 2017-07-19-PHOTO-00000048

Terug naar het overzicht